Hej, välkommen hit! Jag heter Felicia och är 15 år. Jag älskar att läsa och skriva, och därför är den här sidan mest inriktad på böcker. Bokrecensioner, åsikter, utmaningar, kanske en och annan recap. Min favoritgenre är fantasy och jag några böcker jag tycker om är: Harry Potter (såklart), Red Queen, Six of Crows och Grisha trilogin, ACOTAR, the Raven Boys m.m.

Ibland spelar jag Guild Wars 2 eller bestämmer mig för att fastna vid en serie på Netflix men annars så brukar jag hålla mig till bokbloggar och booktube.

Jag finns även på instagram som @the_ravenclawer, och Goodreads som Felisha. (Fast Goodreads använder jag mest till att hålla räkningen på hur många böcker jag läser under året)

Annan viktig information för eventuella Harry Potter nördar:

  • Jag är Ravenclaw och Hufflepuff. (Stolt Ravenpuff!)
  • Min patronus är en fiskhök. (Osprey)
  • Mitt Ilvermory hus är Thunderbird.
  • Jag är tycker inte att Snape var god (stor Harry Potter diskussion, viktigt att reda ut ? )

//Felicia