Jag vet att jag i princip är nio år sen men jag har just sett den inofficiella Harry Potter musikalen! (Den som många för övrigt anser vara mer officiell än Harry Potter and the Cursed Child) Jag älskade den här musikalen. Den har humor, musik (såklart), Harry Potter (också såklart) och framställer en del saker bättre än vad Harry Potter-filmerna gör.

Musikalen är skriven av Matt Lang, Nick Lang, och Brian Holden. Musiken är gjord av Darren Criss – som även spelar Harry Potter – och A.J Holmes. Mina favoritlåtar är nog den första låten, Goin’ Back to Hogwarts, The Dragon Song, och Voldemort is Goin’ Down.

Jag rekommenderar verkligen den här för alla Harry Potter nördar där ute. Den är kanske inte så professionell vid alla stunder men den är sannerligen värd att se!

a_very_potter_musical___by_ilcielocapovolto-d64x766.png

//Felicia