Jag kollade även för några dagar sedan vilken patronus jag har i Harry Potter världen. Testet kom fram till det här.

Min Patronus är en kronhjort

Din Patronus sker i form av en kronhjort. En kronhjort är stolt och stark, vilket är kännetecknande för din personlighet. Du har ett kraftfull och medkännande hjärta. Du hittar styrka för att skydda andra, särskilt vänner och familj, eller de som är svaga. Din patronus delas av en av de mest kända trollkarlar någonsin, Harry Potter. Du har liten eller ingen problem frammana en patronus eftersom din önskan att försvara sig själv och andra överväger din rädsla och låter dig fokusera på uppgiften

Ja, allt stämmer inte helt in men jag svarade ärligt och då verkar min patronis vara en kronhjort. Jag tycker om såna här test. Det är roligt att få veta liksom. Kanske något ni också vill testa? Sök bara på det på google!

Just det! Tycker ni jag borde skapa en Harry Potter kategori?