Ja jag vet att jag har vart aktiv, igen, men jag kan inte alltid blogga när det kommer annat i mellan. Denna vecka och helg har det hänt lite saker i mitt privatliv plus vi har ett party inplanerat på lördag att förbereda. Jag vill blogga! Det är så, men jag måste ändå ta mitt liv utanför datorn först. Jag gör mitt bästa men bloggning tar tid. Det är inte bara att sätta sig och skriva så här. Man måste ta bilder och planera inlägg och lägga upp vad det ska vara för struktur på det och vilka tider man hinner. Det är mycket alltså.

Har ni vart inne på hemsidan Pottermore? Om ni inte har det, gå in! Det är underbara bilder intressant fakta och så meddelade J.K Rowling att biljetterna till pjäsen Harry Potter and The Cursed Child börjar säljas på fredag! Tyvärr kan jag inte gå för pjäsen är i London. Men jag väntar på boken! Jag gjorde däremot ett test som sa vilket elevhem jag borde gå i.

Av någon anledning får jag inte in bilden men här är statusen.

  1. Ravenclaw 15
  2. Hufflepuff 12
  3. Gryffindor 10
  4. Slytherin 7

Så jag är i Ravenclaw! Sedan i Hufflepuff! Efter det Gryffindor! Sist Slytherin!

Jag är ändå rätt nöjd. Ravenclawarna är smarta och dem i Hufflepuff snälla. Jag är inte direkt världens modigaste person men lite mod har jag allt. Och sist Slytherin, vilket jag är rätt glad för för Slytherinarna är sluga.

Hur som helst, gå in på Pottermore!

Nu har jag verkligen skrivit av mig så jag ska avsluta inlägget här.