Här kommer bilderna jag lovade. Förvred för långt inlägg. Portarna till Epona. Det finns dock även en annan, hemlig väg in… Gamla stormgården. Är förfallen nu. Den nya stormgården. Inte så stor men mysig. Utsikt över dalen där månskäreby ligger. Man ser också skymningstemplet (det lilla vita på berget) och fort Maria. (det stora gula längst bort.) En liten del av det stora men lugna och vackra Månskäreby Östra utkanten av Månskäreby. Jag är vid sjön Eponasjön. Härd är det gigantiska träsket Spegelträsket Ridit upp till observatorie 12. Där nere ser man träsket, nya Hillcrest, fort Maria och en lite del av solholmarna. Här är Grytan bredvid observatoriet. På väg ner i grytan ser man gamla Hillcrest. Där håller GED (Global Energy Domination) på att bygga lyxlägenheter och förstöra naturen. Som dem alltid gör. Det r ju därför vi finns där för att stoppa dem! Längst ner i grytan! Det är jättemysigt här! Helt tomt också. Nya Hillcrest! Den modernaste staden på Jorvik. Här är en äldre stad än vad Nya Hillcrest är. Nya Hillcraststallet. Väldigt fint men mycket hästar och människor. Solholmarna!!! En av mina favoritplatser. Det är lugnt trots att det bara ligger en strand bort från stallet på förra bilden. Så vackert! Det är massa småöar. Vad finns nästan längst bort på Solholmarna om inte…? Ett gammalt vrak! Här har jag picknick på Solholmarna. Det kommer mer om Epona. Det är smycket ni inte har sett än! Butterhill, det stora Dundret, alla odlingar fort Maria! Snart kommer det mer!