Tyvärr har jag inga bilder idag men jag ska försöka fixa till imorgon. Nu ska jag skriva om gårdagen. Mina föräldrar skulle iväg på en fest och vi fick inte följa med. Istället askulle vi vara hos morfar. Han har just kommit hem från Australien – igen – så han skulle ha en massa bilder att visa. Jag och mamma tog på morgonen bussen in till stan för att fixa några ärenden, sedan åkte vi hem igen. Senare när pappa skulle åka in till stan (mamma hade åkt tidigare) så skulle morfar hämta honom. Jag åkte med och fick senare sjuas till lägenheten. Min bror skulle vara med kompisar innan han kom upp. När han kom åt vi och sedan tittade vi på bilder. Sedan tittade jag på Netflix nästan hela kvällen. Men sedan läste jag lite innan jag somnade. Min bror skulle till fotbollen tidigt idag och hade satt en klocka. Såklart vaknade jag av den. Jag låg ett tag och funderade på om jag sovit något alls den natten tills jag kom fram till att jag gjort det. Då var det bara att vända sig om och sova till halv elva ?. Här är en bild som jag tog medan vi väntade på min morfar. Jag la även ut den på min instagram: fe9109. (jag vet att namnet är konstigt men det var ett smeknamn en vän hade på mig förra och förr förra året.)